Möhippa – Tips på teman

Teman för möhippor

Framgången för en möhippa börjar med temat. Rätt tema kommer att ge dig en tydlig riktning och hjälper dig att avgöra de perfekta idéerna och aktiviteterna, kläder, utformning av inbjudan och ganska mycket vad som händer under kvällen. I vissa fall kan det även att ge dig idéer till några trevliga drinkar att dricka!

Problemet är att det finns så många alternativ att en tjej kan bli galen bara av att välja ett – så jag har gjort en kort lista över några av mina favoriter nedan. Men innan du hoppar på dem, tänk på dessa saker först:

1. Se till temat för möhippan speglar personligheten hos den blivande bruden och är något som hon kommer att njuta av. Ja, visst är det lite att retas med bruden, men mestadels är det en chans för henne att glömma bröllopsbestyren och ha lite kul!

2. Tänk på vilka som kommer att delta – föräldrar och familj eller bara nära vänner? Du kanske upptäcker att din ”bikini barbie outfit” inte riktigt är deras stil.

3. Ha kul med det. När du har valt tema gå fullt ut med det och vara kreativ.

Möhippe-teman

En dag på spa
Ett av mina favoritteman är spa. Att bli bortskämd och ha det lyxigt en heldag är ett perfekt sätt att få bruden (och tärnorna) avspända och att bara koppla av med vänner. Du kan också planera en dag hemma och ta in en sexig massör för att tillgodose dina gäster. Då kan resten av er fortsätta att dricka champagne och göra andra behandlingar. Det här är ett perfekt tema för de flesta.


”Vi hade en helt underbar dag på SPA med tjejgänget. Rekommenderas starkt!”

— Städteam 3, den bästa städfirman i Göteborg

Prinsesstema
Alla små flickor vill vara prinsessor och med detta möhippe-tema är det precis vad hon kommer att bli. Klädd för att imponera och med en matchande tiara behandlas bruden som en kunglighet under möhippan. Hyr en limo för kvällen och bli transporterade runt tiden med full service. Detta är också ett bra sätt att börja kvällen eftersom du kan dricka champagne och bemöts med VIP-status. Försök också att få era namn på gästlistan hos de hetaste klubbarna och dyk upp i limousinen. Folk kommer att försöka se vilka kändisarna är!

Änglar och demoner
Det fina med detta tema är att varje gäst kan bestämma vilken karaktär de vill vara och även hur vågad de vill göra sin egen look. Det är särskilt bra om svärmor eller mormor planerar att närvara och kanske inte är så bekväm att bära djävulshorn och en lågt skuren topp … Du kan också klä bruden upp med motsatta klädsel – alla flickor i svart med horn och bruden i vitt med en gloria. När allt kommer omkring kommer alla tjejer förmodligen att göra narr av bruden ändå!

Oavsett vilket tema du till slut väljer, glöm bara inte att det handlar om att ha kul. Det behöver inte vara kränkande eller snuskigt för att bli kul. När kvällen är slut är det viktigaste att ha kommit ihåg att låta bruden stå i centrum för uppmärksamheten. Försök att införliva lekar runt henne och göra saker som hon kommer att gilla. Det är en chans för henne att bara koppla av mitt under pressen från bröllopet med sina närmaste vänner. Ha kul!